• СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ЗАШТИТА
  • ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН АРТВЕР
  • ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ И СКЛАДИРАЊЕ

Категорија на производ

Фокусирајќи се на торбичка за електрични алати, торбичка за складирање кабли, торба за складирање со четка за шминка, EVA кутија како футрола за контролер на конзола за игри, кутија за складирање медицински инструменти, кутија за складирање музички инструменти, футрола за дрон.
За прашања за нашите производи или ценовник, ве молиме оставете ни ја вашата е-пошта и ќе стапиме во контакт во рок од 24 часа.